C HOME STYLING

Liefde op het eerste gezicht

Never a second change to make a first impression… 

Ook voor uw vastgoed is die eerste indruk cruciaal en maakt die het verschil tussen afwijzing en interesse.

Niets zo vervelend als wanneer de verkoop van uw vastgoed maar blijft aanslepen... De frustratie groeit en de kans dat u uw woning aan een correcte prijs verkoopt, slinkt met de dag.

Laat het zo ver niet komen en kies meteen voor een vastgoedstyling op maat van uw pand. Wij verhuren volledige interieursets met echte meubelen en decoratie-elementen en zorgen ervoor dat de woning of tweede verblijf netjes en stijlvol is ingericht. Een investering die zich dubbel en dik terugverdient in een voorspoedige verkoop!

Reken op C HOME STYLING om uw pand tot zijn volste recht te laten komen in de ogen van uw potentiële kopers. Met een gedetailleerde fotoreportage wordt uw pand aantrekkelijk voorgesteld in de markt.

A good start…

We laten uw pand professioneel reinigen voor we met de inrichting en decoratie aan de slag gaan. Want een aantrekkelijk huis is per definitie een proper huis.

Wij vertalen de visie en ideeën van uw potentiële kopers in een passende interieurinrichting en dompelen hen onder in hoe hun toekomstige woning er kan uitzien.

Het pand wordt verkoopsklaar gemaakt en voorzien van stijlvolle meubels en decoratie om er een warme thuis van te maken. Een beleving die kan tellen.

Daarenboven hebben de kopers de mogelijkheid om de volledige inrichting aan te kopen. Zo biedt u hen het all-inclusive pakket en hoeven ze zich nergens nog zorgen over te maken.

Professioneel en authentiek

We kiezen bewust voor een inrichting met echte meubelen en niet voor kartonnen exemplaren. Zo geven we potentiële kopers een authentieke beleving mee van hoe hun nieuwe huis er kan uitzien en laten we hen meteen thuis voelen.

Bovendien is het belangrijk om overbodige zaken weg te nemen en de ruimtes licht en luchtig te maken, zo slagen we erin om een aangenaam, sfeervol interieur te creëren.

Door het gebruik van de juiste kleuren die terugkeren in de meubelen en decoratie, vormt alles één geheel.

Optie aankoop

Bovendien hebben de kopers van het pand de mogelijkheid om meteen ook de meubelen en decoratie aan te kopen. Op die manier worden zij compleet ontzorgd en kunnen ze zich meteen in hun nieuwe woonst installeren. 

Zeker voor tweede verblijven en vakantiewoningen is dit een enorme troef. U bespaart heel veel tijd, hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u onmiddellijk genieten van uw investering.

Kies voor een snelle en rendabele verkoop van uw vastgoed!

Neem contact op