C HOME STYLING

Passie voor interieur

Chantal De Reu is al jaren het gezicht en drijvende kracht van C EVENTS, het eventbureau dat elk feest of bedrijfsevenement van A tot Z organiseert en tot een onvergetelijke gebeurtenis maakt. 

Daarvoor voedde ze de honger naar nieuwe trends in interieur, mode en design als commercieel verantwoordelijke van het lifestyle programma Tendens. Vanuit die ervaring en kennis en de passie voor vormgeving groeide het idee om zich op professionele styling toe te leggen.

Dromen worden werkelijkheid 

Chantal: "Ik ben altijd al gevoelig geweest voor mooie dingen en design en dankzij mijn ervaring bij Tendens en in C EVENTS heb ik een waardevol netwerk kunnen uitbouwen van contacten en leveranciers die dezelfde standaard hanteren. Dat maakt de stap naar deze uitdaging bijzonder klein maar heel boeiend."

Voor u tot het uiterste

Haar rijke ervaring en brede netwerk maken dat Chantal u steeds de passende interieur-elementen kan voorstellen. U kan rekenen op persoonlijk en professioneel advies bij het bepalen van de juiste look and feel. 

Haar kennis en inspiratie haalt Chantal uit de talrijke reizen en bezoeken aan gerenommeerde beurzen in binnen- en buitenland. Zo blijft ze steeds op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen en kan ze u van dienst zijn met hoogstaande materialen en eigentijdse producten.

Reken op een persoonlijke en professionele aanpak bij uw styling!

Neem contact op