Vastgoedstyling door C-Homestyling

Glashelder van voorstel tot verkoop

Vanuit haar brede ervaring weet Chantal het gepaste interieur samen te stellen op maat van uw wensen en verwachtingen, maar ook in lijn met het type woning of handelszaak. U kan rekenen op een professioneel advies in kleuren en inrichting voor een unieke beleving.

Plaatsbezoek

Chantal komt steeds ter plaatse om de mogelijkheden in kaart te brengen. Alles wordt nauwkeurig opgemeten en gefotografeerd. Vervolgens maakt zij op basis hiervan een gedetailleerde offerte op, aangevuld enkele moodboards en visualisaties.

Haar ervaring in interieurinrichting en de kennis van wat er op de markt beschikbaar is maken dat u kan rekenen op een professioneel en doordacht voorstel.

Inrichting

Na de overeenkomst, worden de meubelen en decoratie geleverd. Met een scherp oog voor alle details verzekert Chantal u een perfecte plaatsing en aankleding.

Gaat het om vastgoedinrichting dan zorgt zij er ook voor dat alle informatie over de meubelen en decoratie, alsook de mogelijkheden tot aankoop ter beschikking zijn van potentiële kopers.

Na verkoop 

Na realisatie kunt u rekenen op een correcte afhandeling. Worden de meubelen en decoratie overgenomen dan zorgen wij voor de overdracht en bijhorende administratie.

Kiest u ook voor een stijlvolle inrichting op maat?

Neem contact op